Ha ilyen a 15 éves, akkor milyen az új?

MűhelyPRN: Mercedes E320 CDI 4Matic (W211) – 2006.

2021.10.27. 16:12 Módosítva: 2021.10.27. 16:12

Leesett az állunk, amikor az Avalon szervizben megláttuk ezt az E320 CDI-t. András, az autó gazdája elárulta: nem bízta a véletlenre a vásárlást. Inkább kivárt, és nem volt rest messzire menni a kocsiért, hogy egy igazán jó állapotú példányt vegyen. Az autóban a korához, és ahhoz képest, hogy dízel, nem volt sok kilométer, de már többször láttuk: ez koránt sem jelenti azt, hogy nem lappang ott egy nagyobb javítás.

A W211-es szériából készült kombi is, a E280 CDI T változat használttesztjét itt elolvashatod. Ebből azt is megtudhatod, mi volt az 1,3 millió autót érintő fék-visszahívás oka, és hogy mely autóknál kell odafigyelni erre.

Korábbi epizódok:

Egy Golf GTI 16 évesen is GTI
Erős, de használható, viszont annyi baja lehet a technikának, hogy belegondolni is rossz. És akkor a rozsdáról még nem is beszéltünk.
Ötven méter próbaút elég?
Egy bátor autóvásárlás előzte meg az átvizsgálást. Zsákbamacska, vagy a szívó benzinmotor vakon is jó?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.