Ötven méter próbaút elég?

MűhelyPRN: Kia Sportage 1.6 GDI – 2013.

2021.11.24. 16:43

Gazdája tart a dízelek budapesti kitiltásától ezért választotta a benzines Kia Sportage-t. A vásárlás és némi használat után hozta el az Avalon szervizbe, de kicsit izgult, hogy szabad-e 50 méteres próbaút után megvenni egy használt autót. Minden a szerencsén múlik? Vagy jól kell típust választani, és akkor ennyi is elég? Az egyhatos, szívó benzines története a videóban:

Bár nem használtan, hanem még új korukban összehasonlítottuk a Sportage-et a Ford Kugával és a Nissan Qashqai-jal. Ezek dízelek és összkerekesek, de a piac legmeghatározóbb használt autói is egyben, érdemes elolvasni a cikket, amit itt találsz. Ha a korábbi 127 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Egy Golf GTI 16 évesen is GTI
Erős, de használható, viszont annyi baja lehet a technikának, hogy belegondolni is rossz. És akkor a rozsdáról még nem is beszéltünk.
Multitronic: nem fog elromlani, hisz már elromlott
Nem csalódtunk a 300 ezret futott A6-osban, de hogy ez így legyen, előtte rá kellett költeni egy nagyobb összeget.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.