Így ejt csapdába egy öreg Toyota

MűhelyPRN: Toyota Carina E 2.0i – 1996.

2022.01.05. 18:37

Ismerik az olyan embereket, akik a bevált dolgokon nem változtatnak, ha nem muszáj. Nekik van még nyomógombos telefonjuk, Csepel Velence biciklijük és Toyota Carina E-jük. Ezeket tisztességesen gondozzák is, és ha elég kitartóak, akkor egy idő után a nosztalgia hátán ismét menő lesz, ami korábban lenézett régi dolog volt, mint a Vidámpark fa hullámvasútja. András is ilyen gondolatokkal hozta el 25 éves Carináját az Avalon szervizbe, mert szeretné megtudni, érdemes-e vele foglalkoznia hosszú távon.

Akármilyen hihetetlen, a Carina E-ből készült GTi változat is, méghozzá a Celicából átvett műszaki részletekkel. Ennek használttesztjét Csipszer Mátétól itt kell elolvasni.

Ha pedig a korábbi 131 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Bátrak földjén: Ladát az AAA Autóból
Vagy a Lada ugyanolyan biztos vétel a 2020-as években, amilyen a merkuros időkben volt?
Zoltán és a 3F szabály: Mégane RS
Úgy tűnik, Zoltán nem hallott a szabályról, sőt ez már az ötödik F-je. 225 lóerős és 17 éves: egy Mégane RS. Túléli a technika a sok lovat?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.