Felére lealkudta, de többet kellett volna

MűhelyPRN: Ford Mondeo ST220 – 2005.

2022.03.09. 16:13

Az Álmoskönyv szerint nem jó jel, ha a próbaúton bedöglik a motor, de János aludt rá kettőt, és végül az árát felére lealkudva megvette. A kapcsolat így motorjavítással folytatódott, és még sok mást meg kellett csinálni rajta. Érdekelte, most hol tart, ezért hozta el az Avalon szervizbe átvizsgáltatni. A Mondeo II. már nem mai darab, de az ST220 annál sokkal érdekesebb, semmint veszni hagyná az ember, pláne, ha már beleölt egy halom pénzt. Az átvizsgálás így alakult:

A Mondeo második generációja már kezd kikopni az utakról, az ST220-ból pedig alig találni egy-egyet. Ha családibb használatra keresel autót, érdemes az eggyel újabb generációból válogatni, és ha erőset szeretnél, ott a 2,2-es dízel. Gépészkedni lehet abban is. Ha pedig kihívásra vágysz, kereshetsz magadnak akár W8-as Passatot is, ha kevés lenne a hat henger – máris megváltozna a véleményed az ST220 költségeiről.

Ha a korábbi 140 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

2 millióért vette, most 8-ban van
Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?
Hibajelzés a próbaúton
Big Daddy Laca alapvetően motoros alkat, de még a családi S-Maxból is a legerősebbet választotta. De mennyit kellene költenie rá?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.