Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Erre mondják, hogy örök darab?

MűhelyPRN: Volkswagen Passat Variant B7 – 2014.

2022.05.25. 17:26

Csongor a Passatot annyira megnyerő és gondosnak tűnő gazdától vette, hogy előtte át sem vizsgáltatta. A motor a kétliteres TDI, méghozzá ebből is az erősebbik, 178 lóerős (130 kW) verzió, DSG-váltóval és fronhajtással. Azért hozta el az Avalon szervizbe, hogy megtudja, tényleg olyan jó-e, mint remélte. A próbaúton érdekes elváltozásra lett Bálint figyelmes, a többit a videóban:

Passat B7-es generációjának a nemzetközi bemutatóján kiveséztük, hogy mennyire új vagy nem új a B6-os, króm maszkos elődjéhez képest. Persze lehet, hogy célszerűbb lett volna 6.5-ösre keresztelni, de ez lényegtelen is: valójában a tesztből is kiderült, hogy kódfüggetlenül is elég jó autó.A benzines oldalról pedig egy kalandregény az Autódokitól, aki egy rettegett 1.4 TSI-t vállalt be, Holland importból. Mit kellett javítani, cserélni, érdemes elolvasni, van benne kellemes meglepetés is bőven, mindenkinek, aki nem TDI-ben gondolkodik.

Ha a korábbi 151 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

A videót az OTP személyi kölcsön támogatta

Személyi Kölcsön THM, 12,5%- 24,4%

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről tájékozódjon az OTP Bank fiókjaiban és honlapján www.otpbank.hu közzétett üzletszabályzatokból és hirdetményekből.

Korábbi epizódok:

Aki a szíve mélyén BMW-s, az is marad!
Nagyon ritkán lehet látni már a második 5-ös BMW generációt, Mario viszont nem dicsekedni jött, kíváncsi, mik az autó hibái és mennyit kell költenie rá.
Van még olcsón jó hot hatch?
Kihalóban lévő műfaj egyik utolsó képviselőjét hoztuk el a műsorba, és hoztunk egy házi gurut is.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.