Váltás világos nézetre

Teljes cikk

770 ezer km? Örök, mint a nyomorúság!

MűhelyPRN: Mercedes E 220 CDI – 1999.

2022.06.15. 15:58

Valójában már egy ezressel túl is teljesítette a 700 ezer kilométeres futást, mire eljutott Hódmezővásárhelyről az Avalon szervizbe, a MűhelyPRN-átvizsgálásra. A típus kifejezetten rossz hírű, de ez még nem jelent semmit, hisz egy-egy példány ettől még lehet jó. Kérem, tegyék meg tétjeiket, hágy forintot tartalékoljon Jenő, ha jót akar magának? Hány kilométert tehet még meg frissen vett E 220 CDI-jével?

Már 12 éves az a poszt, amiben olvasói kérdésre kicsit körüljártuk a W210-kérdést, ekkor neve elhallgatását kérő, Mercedesekkel foglalkozó, nagyon kedves ismerősünk akasztotta aszarfazékjelzőt erre a Mercedesre . Mindenképp szeretnénk azonban muníciót adni azok kezébe, akik az összes intő jel ellenére pápaszemes Mercit akarnak vásárolni: itt van például egy E50 AMG, ami elfelejtett szétrohadni az elmúlt évtizedek során. Ezzel csak annyit szeretnénk üzenni: nézd meg mit veszel, és ha jó, akkor szabad W210-est is venni. De lehet, hogy hamarabb találsz jót másból. Ehhez kívánunk kitartást, hisz másoknak is összejött már a csoda.

Ha a korábbi 154 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!
2 millióért vette, most 8-ban van
Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.