Váltás világos nézetre

Teljes cikk

770 ezer km? Örök, mint a nyomorúság!

MűhelyPRN: Mercedes E 220 CDI – 1999.

2022.06.15. 15:58

Valójában már egy ezressel túl is teljesítette a 700 ezer kilométeres futást, mire eljutott Hódmezővásárhelyről az Avalon szervizbe, a MűhelyPRN-átvizsgálásra. A típus kifejezetten rossz hírű, de ez még nem jelent semmit, hisz egy-egy példány ettől még lehet jó. Kérem, tegyék meg tétjeiket, hágy forintot tartalékoljon Jenő, ha jót akar magának? Hány kilométert tehet még meg frissen vett E 220 CDI-jével?

Már 12 éves az a poszt, amiben olvasói kérdésre kicsit körüljártuk a W210-kérdést, ekkor neve elhallgatását kérő, Mercedesekkel foglalkozó, nagyon kedves ismerősünk akasztotta aszarfazékjelzőt erre a Mercedesre . Mindenképp szeretnénk azonban muníciót adni azok kezébe, akik az összes intő jel ellenére pápaszemes Mercit akarnak vásárolni: itt van például egy E50 AMG, ami elfelejtett szétrohadni az elmúlt évtizedek során. Ezzel csak annyit szeretnénk üzenni: nézd meg mit veszel, és ha jó, akkor szabad W210-est is venni. De lehet, hogy hamarabb találsz jót másból. Ehhez kívánunk kitartást, hisz másoknak is összejött már a csoda.

Ha a korábbi 154 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

„Egy igazi magyar autó... agyongányolt fos”
Tulajdonosa csak csirkecsontónak hívja, és minden megtett kilométerre ajándékként gondol. Mennyit kéne egy ilyen állapotú autóra költeni?
24 éve ül ugyanabban az autóban
Előző autója eladásánál nagyon ráfizetett, emiatt is ragaszkodik ahhoz a kocsihoz, amit szinte újkora óta használ.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.