Váltás világos nézetre

Teljes cikk

BMW-re költeni jó!

MűhelyPRN: BMW 630i – 2006.

2022.07.06. 16:14

A 630i formája ma már klasszikussá érett, bár a rossz nyelvek szerint a forma oldalnézetből nem más, mint egy felnagyított Porsche 911 egy legendás Polux-szövetkezeti csomagtérfedél-toldattal. Ám legyen bármi a vélemény, az autó a Bangle-korszak egyik meghatározó darabja, de aki ilyet akar tartani hobbiból, jobb ha felkészül arra, hogy költeni kell rá. Tamás is megtapasztalta ezt már, mielőtt elhozta átvizsgálni az Avalon szervizbe. De nézzük, mennyit kér még a kupé.

A 6-os kupé megjelenésekor először Karotta, majd Winkler esett neki a fogyasztóvédelmi vizsgálatnak. Sok kivetni valót nem találtak benne. Aztán teltek az évek, a forma klasszikussá érett, és eljött az ideje, hogy Koncz Jani egy remek használttesztet is írjon a 645 Ci-ről. Olvasás indul!

Ha a korábbi 158 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Olcsón veszed, 300 forintért tankolod, de buktatók is vannak
Vonzó lehet a filléres tankolás, viszont az LPG-s autót is érdemes jó állapotban tartani, különben egy idő után pénznyelő lesz.
Háromszor is leégsz vele?
Nem mindegy, hogy a haverok előtt, anyagilag, vagy az UV-tól égsz le egy kabrió PT Cruiserben, de egy biztos: hangulata lesz!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.