Már olcsó, de elpusztíthatatlan is?

MűhelyPRN: Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD (WK) – 2006.

2022.07.27. 16:01

Ma a hétköznapi ember számára az SUV jelenti a terepjárót, de ugye vannak azok az valódi terepjárók, amelyekkel nemcsak bemehet az ember a terepre, hanem ki is jön vele onnan. Sőt, akár többször is megteheti ezt. Vagy akár nagyobb vontatmányokat is vonszolhat, keresztül Európán. Ahogy gazdája is csinálja ezzel a Jeep Grand Cherokee-val, aminek további különlegessége az, hogy jobbkormányos. A tulaj igazolt távolléte miatt egy barát hozta el a Jeepet az Avalon szervizbe az átvizsgálásra. Valószínűleg a Jeep legjobb időszakában készült az autó, a motor és a váltó Mercedes, a tereptudás meg eredeti amerikai, csakhogy 2006 már rég volt, és az, hogy nem ragad el terepen, még nem jelenti azt, hogy közúton biztonságos. Nézzük, mit találtak az avalonos srácok, Bálint és Roland:

A Jeep Grand Cherokee 2003-2004-es évfolyamának sokat futott tagjai már benéztek a 2,5 millió alatti ársávba, ami az optimisták számára csábító lehet – a pesszimistáknak meg gyanús, hogy sokat kell rákölteni. Íme, egy használtteszt a típusról:

Ha a korábbi 160 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi adásaink

Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!
2 millióért vette, most 8-ban van
Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.