Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Egyszerű autó, ami 200 ezer kilométer után is keveset kér

MűhelyPRN: Suzuki SX-4 1,5 – 2007.

2022.09.07. 15:52

Szinte meglepő, hogy eddig még nem járt a 2006 és 2014 közötti, első generációs Suzuki SX-4 a MűhelyPRN adásában. Az autó neve hivatalosan „Sports X-over 4 all seasons", azaz sport crossover minden évszakra, a magyar gyártású autóról viszont nekünk inkább az maradt meg, hogy van benne hely, olcsó megvenni és fenntartani is. A mai példány 203 ezer kilométer megtétele után jelent meg Avalon szervizben.

Dóri az előző részből megismert Bendegúz felesége, ám míg a Corolla elég nehéz életen van túl, addig az SX-4 végig egy családban szolgált, és már első ránézésre is jóval kevésbé elhasznált annál. Szeretik és még sokáig szeretnék használni, konkrét hibájáról nem tudnak, viszont mivel összességében nagyon keveset költött javírásokra a család, így kíváncsiak volt, hogy mik maradtak ki az eddigi szervizlátogatások alkalmával.

Ha a korábbi 166 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Novoth Tibi bevállalta, de te csak óvatosan!
Benzines is, Multitronic automata is – nem a legjobb hírben álló A4-konfiguráció, viszont a tulajdonos rengeteg szeretettel és pénzzel áll hozzá.
Aki a szíve mélyén BMW-s, az is marad!
Nagyon ritkán lehet látni már a második 5-ös BMW generációt, Mario viszont nem dicsekedni jött, kíváncsi, mik az autó hibái és mennyit kell költenie rá.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.