Swarovski, ledsor és cápaantennák

MűhelyPRN: Toyota Yaris 1,3 Automata – 2001.

2022.10.08. 06:27

A kisautók között a Toyota Yaris egy nagyon kedvelt típus, híres megbízhatósága miatt használtpiaci értékét is nagyon jól tartja. Az Avalon szervizben több ilyen, első generációs Yaris fordult már meg, volt egy elég rossz állapotú, és egy jelentősen jobb TS-változat is. Ez egy köztes példány, amit a forgalomban elsősorban a tuningolt fényszóróiról, cápaantennájáról és feltűnő ledes fényeiről lehet megismerni, tulajdonosa pedig nagyon lelkesen költ az autóra akkor is, ha épp műszaki baja van.

Ildikó körülbelül 5 éve vásárolta az autót, ami már akkor is elég ritka felszereltség volt, bőrkárpittal, automata váltóval és a nagyobb, 1,3-as motorral, ezt pedig rengeteg apró extrával dobta fel, hogy még inkább a sajátjának érezze. Elmondása alapján soha nem akarja eladni, még éveken át szeretné használni, ezért az adásban feltárt hibákat is meg fogja csináltatni, de vajon meglepődik a listán?

Ha a korábbi 169 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!
2 millióért vette, most 8-ban van
Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.