V8, Amerika és gumifüst

MűhelyPRN: Dodge Charger R/T – 2014.

2022.10.29. 12:55

A Dodge Charger úgy éli a hetedik generációját, hogy körülbelül 20 évig teljesen félre volt dobva, 1987 után 2006-ban vette ismét elő a gyártó. 2011 óta létezik a legfrissebb verzió, Laci autója is egy ilyen, méghozzá egy R/T, ami 5,7 literes V8-at hord az orrában, és mind a 380 lóerejét a hátsó kerekein tekeri át az aszfaltra. Ismét vad motorhang az Avalon szervizben!

Ez a példány Amerikából érkezett, az állapotával kapcsolatban pedig minden okunk megvolt félni: biztosan össze volt törve korábban, és a rettegett vízkár is utolérte, mielőtt idekerült, cserébe tényleg nagyon kevés kilométer van benne, és minden ismert hibáját megcsináltatták korábban. Ennél a kocsinál viszont kevés megmaradt baj is tud sokba kerülni.

Ha a korábbi 173 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Novoth Tibi bevállalta, de te csak óvatosan!
Benzines is, Multitronic automata is – nem a legjobb hírben álló A4-konfiguráció, viszont a tulajdonos rengeteg szeretettel és pénzzel áll hozzá.
Aki a szíve mélyén BMW-s, az is marad!
Nagyon ritkán lehet látni már a második 5-ös BMW generációt, Mario viszont nem dicsekedni jött, kíváncsi, mik az autó hibái és mennyit kell költenie rá.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.