Elindítottuk a Totalcar TeChno saját Facebook-oldalát

2022.02.22. 15:57

Az autóipar egy óriási forradalom közepén áll napjainkban, a hajtásmód megváltozása pedig csak egy része ennek az egyenletnek. A tech cégek betörése az autóiparba egyértelműen mutatja az irányt, a rendszeres szoftverfrissítés, a gördülékeny kezelőrendszer, a távoli szolgáltatásokat nyújtó mobilos app és az okosotthonhoz való kapcsolódás pedig egyre fontosabbá válik. Ezt nem mi kívántuk így, egyszerűen csak ez a helyzet.

A Totalcar új rovatában, TeChnóban nagy szerepet kapnak ezek a rendszerek, amik sokszor alapjaiban határozzák meg az új autók felhasználói élményét, de csomó minden mással is készülünk. Nemrég kipróbáltuk az elektromos rollerezést, a különféle mikromobilitási eszközökkel szintén ebben a rovatban szeretnénk foglalkozni, de tesztelni fogjuk, milyenek manapság a legjobb vagy épp legrosszabb autós játékok, okostelefonokat próbálunk autófotózásra és videózásra használni, 3D-nyomtatunk autóalkatrészeket, szerszámokat, és beszélünk majd a szerkesztőségi eszközpark alakulásáról is. Olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyek nem autók, de valahol kapcsolódnak az autózáshoz és a közlekedéshez, vagy legalábbis ugyanazokat a lelki húrokat pengetik.

A TeChno tehát nemcsak a közvetlen autós világ informatikai fejlődéséről, vagy épp fejlövéséről fog szólni, hanem egy tech rovat lesz Totalcar-ízzel, ahol Karotta bemutatja szívásait és örömeit az otthoni Hi-Fi rendszerével, vagy épp Zombi leírja, miért utálja egyesével egy bizonyos kameragyártó minden felmenőjét, és ki gondolja a hajlítható kijelzős telefont az igaz útnak. Ennek az egésznek pedig csináltunk egy külön Facebook-oldalt is.

Ott nem csak az írásainkhoz és videóinkhoz tartozó posztok jelennek meg, hanem olyan, kifejezetten autómentes tech-posztok is elférnek majd, amiket sem a Totalcar főoldalán, sem pedig a Totalcar.hu-s Facebook oldalon nem mutatnánk meg, de minket érdekel, és szívesen megbeszélnénk azokkal a tech-érdeklődésű olvasóinkkal, akiket szintén megmozgat. Azt pedig szintén célul tűztük ki, hogy ne csak nézhető és hallgatható, de olvasható tartalom is legyen bőségesen. Még egyszer a link: ez itt a Totalcar TeChno Facebook-oldala.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!