Babból és kukoricából készülnek az új Casio órák

2022.04.22. 12:39

Két új órát dob piacra a Casio, a Pro Trek szériában PRW-6611Y-1 és PRW-6621Y-1 néven lehet majd megtalálni a sportos, analóg és digitális megjelenítőt egyaránt tartalmazó órákat. A ricinusbab és kukorica alapanyagból készült tok és hátlap, illetve a hasonló eljárással készült szíj a hagyományos kőolaj alapú műanyagokat váltja, de technikailag és érzetre továbbra is műanyag marad, csak épp környezetbarátabb kivitelben.

Elég nagy méretű (51,6 x 51,5 x 14,8 milliméteres) sportórákról beszélünk, ennek megfelelő megoldásokkal: napelemes töltés, 100 méteres vízállóság és rádiós szinkronizálás adja a pontosságot és a megbízhatóságot. Funkcionalitás terén a világóra, a századmásodperc pontosságú stopper, az időzítő és az ébresztő említhető meg, szenzoros felhozatal szempontjából pedig légnyomásmérő, iránytűhöz használt mágneses érzékelő és hőmérséklet-szenzor került bele.

A 11-végű változat egésznél, negyednél és háromnegyednél római számokat jelenít meg az indexen és szürke rozsdamentes acél lünettája van, a 21-végű változat sima indexeket kapott és feketére eloxált a kerete. A G-Central értesülései szerint májustól lesznek elérhetők a modellek, előreláthatólag 150 000 forint körüli áron.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!