Corvette NFT-t dob licitre Chevy – a nyertes megkapja az autót is

2022.06.16. 14:23

A Chevrolet is felül az NFT-vonatra, és egy Corvette Z06 témájú digitális műalkotást tesznek ki aukcióra. A művet Nick Sullo készítette Cyberpunk-stílusban, és egy 2023-as modellévű autót örökít meg, a legnagyobb összeget ajánló nyertes pedig nem csak a blokkláncon keresztül élvezheti a tulajdonát, hanem egy igazi példányt is kap a Z06-ból, ráadásul ilyen zöldből az lesz az egyetlen gyári, szóval több szempontból egyedi a csomag.

Az aukció a SuperRare rendszerén keresztül fut, június 20 és 24 között lehet licitálni, és kizárólag Ethereum kriptovalutával lehet megvenni, ami az NFT-piacon egyébként teljesen bevett szokás, most épp egyébként is esik a kritpovaluták és az NFT-k általános értéke egyaránt.

5,5 literes szívómotorral, négy vezérműtengellyel, 32 szeleppel, sík főtengellyel és 8600-as maximális fordulatszámmal hívja fel magára a benzinvérűek figyelmét a Corvette Z06, az NFT-t készítő művész állítása szerint egyértelműen az autó karakteréből indult ki az alkotás, a Chevy marketing osztálya pedig azt mondta, hogy az ügyfeleik számára szeretnének digitális élményt adni. Nem a Chevy az első autógyártó, aki belevág a Web3-technológiákba, a Lamborghini és a Hyundai is futtatott már NFT-s projekteket.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!