Megszünteti autós kiegészítőjét a Spotify

2022.07.27. 15:47

A Car Thing a Spotify saját műszerfali kiegészítője, ami egy beépített kijelzővel segít kezelni a CarPlay- és Android Auto-éra előtti multimédiás egységgel szerelt autókban a zenét. A cég most egy piaci eredményeket közlő esemény részeként jelentette be, hogy a kereslet visszaesésére és az ellátási lánc akadozására hivatkozva leállítja ennek a terméknek gyártását, annak ellenére is, hogy a cég árrését ez egyelőre negatívan fogja befolyásolja.

A Spotify egyik szóvivője szerint a meglévő eszközök továbbra is rendeltetésszerűen fognak működni, és az autós megoldásokkal kapcsolatos fejlesztések sem állnak le, de ez minden bizonnyal inkább a kezelőfelületek fejlesztésére fog korlátozódni. Arról nem esett szó, hogy a Car Thing szoftveres támogatása meddig marad meg, de az eszköz élettartamát ismerve vélhetően nem túl sokáig.

A Car Thing 2021 áprilisában mutatkozott be, de eleinte csak meghívásos alapon, korlátozott darabszámban lehetett megvenni, és csak idén február óta adták a teljes amerikai piacnak, tehát szabadon alig öt hónapig árulták. Végszóra adnak egy kis kedvezményt is, a megmaradt darabok 90 dollár helyett 50 dollárért vehetők meg.

Ilyen és ehhez hasonló tartalmakért kövesd a Totalcar TeChno Facebook-oldalát is!