Totalcar Pályanap: teltház!

2012.09.25. 15:19

Kedves mindenki (érdeklődők, regisztráltak és nézők)!

Pályanapi jelentekzési-dömpingünk úthengere a tervezettnél nagyobb lendületet vett, így örömmel tudatjuk, hogy mostanra elértük a teljes kapacitást. A zavartalan lebonyolítás érdekében a létszámot maximalizáltuk, de a pálya kapacitása véges, így le kell zárnunk a jelentkezéseket. Értelemszerűen helyszíni jegyárusításra sem kerül sor. És ennek most örülünk. Aki most lemaradt, az ne búsuljon, jövőre is lesz és - ha minden jól megy - nem csak ezen a helyszínen.

Természetesen nézőként vagy utasként ingyen és bérmentve továbbra is bárki részt vehet a Totalcar Pályanapon. Az eddig regisztráltak válasz e-mailt kaptak, most nekilátunk a csoportbeosztásnak és az időtervnek, ezeket itt megtaláljátok. Az esetleges beosztás-váltást ezek után eszközöljük, hogy ne a helyszínen raboljuk ezzel a drága időt.

Továbbra is várunk mindenkit nagy szeretettel! Minden információt megtaláltok itt, a totalcar.hu/palyanap - oldalon. Köszönjük!

 carrera ban simtechs copy SLOVAKIAring logo-vz2-CMYK--NEW

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.