2013.06.15. 14:17

Miután Pista kisorsolta a Federal nyereményjáték győztesét, volt egy gyors gumidarabka takarítás a célegyenesnél és folytatódhattak is a körök. A legtöbb standon játékok várják a betévedőket. A Carreranal az is mehet pár kört a Hungaroringen akinek még jogosítványa sincs, ők felépítették a pálya kicsinyített mását. A Volkswagennél is lehet kisautókkal versenyezni, de itt ehhez bicikliket kell tekerni, azok adják a hajtást. Akinek ez kevés az beülhet akár szimulátorozni is. A Nissannal már töltik a Leafet és viszik a pályára. A Totalcar háza táján is folyik az élet, Bandi és Pista Corollája, a Shitgun eleget tett az elvárásoknak, fülig érő szájjal jöttek le a pályáról a második menet után is, Sípos Úr Sivatagi patkánya is teszi a dolgát. Motordoktor Bogara és Karotta Hangyásza az első menetben csak pár óvatos kőrt mentek. A Hangyásznak azóta már kikapták a diffijét, gőzerővel folyik a szerelés . Igazán pórul járt szegény Becsületesnepperünk, akinek kitört a bal első kereke, de a helyreállítás már folyamatban van. Egy pórul járt CRX elfolyatta az olaját, a takarítás miatt egy negyed órás csúszással kell számolni, de ettől még nem dől össze a világ. Aki most indul, a naptejet ne felejtse otthon!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.