Pályanap, regisztráció

Totalcar-Hungaroring Pályanap IV.

2013.08.21. 09:58

Kezdjük el, mostantól két órán keresztül jöhetnek az e-mailek. Előtte azonban figyelmesen olvassák el a feltételeket.

Mivel legutóbb többen is lecsúsztak a regisztrációról (és ezáltal a részvételről) azért, mert az adott - nagyon rövid időintervallum - alatt nem voltak éppen számítógépközelben, ezért ezúttal több hullámban fogadjuk a regisztrációkat.

Ez az első, pontosan ma 12:00-ig tart azoknak, akik NEM a Totalcar-Oldtimer Sokadalomra regisztrálnak. A Totalcar-Oldtimer Sokadalomra regisztrálók számára mostantól kezdve szabad a gazda egészen augusztus 26-ig, amikor is minden regisztrációt lezárunk, ha megteltek a szabad helyek, ha nem.

FIGYELEM! Minden Totalcar-Oldtimer Sokadalom résztvevőnek regisztrálnia kell, erre azért van szükség, mert a parkoló kapacitása véges és mi nem kivételezünk: egyforma jó helyet szeretnénk biztosítani mindenkinek. Aki ezen felül 5000 forint ellenében fel szeretne hajtani a Hungaroringre, az a regisztrációs e-mailben ezt külön jelezze.

Arról, hogy mi mindent találhat az idei második Totalcar-Hungaroring Pályanapon itt olvashat bővebben.

A másfél ill. négyórás vezetéstechnikai tréningre (15 ill. 24 ezer Ft) itt, a Vezetéstechnikai Centrum regisztrációs oldalán lehet jelentkezni. Senki ne feledja el megadni a pólóméretét, a Hungaroring bejáratánál található regisztrációs központban pólót kap!

A szombati- és vasárnapi napon egyaránt 25 ezer forint ellenében tölthet el boldog, felhőtlen csapatással mindenki 4x25 percet az ország egyetlen Forma-1-es pályáján, aki elküldi regisztrációs e-mailjét.

Amit az e-mailnek tartalmaznia kell: - sofőr neve, pólómérete, autó típusa, rendszáma (ha van, ha nincs, akkor egyéb, egyedi azonosítója) ill. azt, hogy a szombati vagy a a vasárnapi napra jelentkeznek-e.

Minden regisztráltnak visszaigazoló e-mailt küldünk! Aki ezt az e-mailt megkapta, az a szombati ill. vasárnapi napon a Hungaroring bejáratánál felállított regisztrációs központban fizet be ill. veszi át matricáját (és rajtszámát) valamint ajándékát. Ezek után hajthat be a paddock ill. az Old- youngtimer parkoló területére.

Ugyanitt lehet transzpondert bérelni az időméréshez (1500 Ft) ill. boxot (10 000 Ft/nap).

Célszerű, ha mindenki, aki a pályára hajt, az magával hozza a kitöltött felelőségvállalási nyilatkozatot. A Totalcar Oldtimer Sokadalom résztvevőié itt vannak, a pályanap résztvevői pedig itt. Érdemes átböngészni az alapvető szabályokat is, a tudás hatalom!

A látogatók számára az alsó, nagy parkoló lesz nyitva, őket a biztonsági őrök egyenesen ide terelik.

És most a fekete leves:

Aki Totalcar-Oldtimer Sokadalomra jelentkezne, az itt megteheti (augusztus 26-ig ill. amíg van hely).
Aki a vezetéstechnikai tréningre jelentkezne, az ide kattintson (augusztus 26-ig ill. amíg van hely).
Aki pedig a szombati és/vagy vasárnapi, 4x25 perces pályanapra jelentkezne, az itt tegye meg (ne feledje feltüntetni, hogy melyik napra!) ma (augusztus 21) 12:00-ig!

A következő regisztrációs kapu holnap (augusztus 22, csütörtök) 13:00-17:00 között lesz nyitva.

Hajrá!

Kérdése van? Itt választ kaphat rá!

Fű, ez kemény volt, a mai regisztrációs kör letelt, maradt még hely (szerencsére), találkozunk holnap. A Totalcar Oldtimer Sokadalom résztvevői továbbra is regisztrálhatnak.

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot