Pályanap, regisztráció

Totalcar-Hungaroring Pályanap IV.

2013.08.21. 09:58

Kezdjük el, mostantól két órán keresztül jöhetnek az e-mailek. Előtte azonban figyelmesen olvassák el a feltételeket.

Mivel legutóbb többen is lecsúsztak a regisztrációról (és ezáltal a részvételről) azért, mert az adott - nagyon rövid időintervallum - alatt nem voltak éppen számítógépközelben, ezért ezúttal több hullámban fogadjuk a regisztrációkat.

Ez az első, pontosan ma 12:00-ig tart azoknak, akik NEM a Totalcar-Oldtimer Sokadalomra regisztrálnak. A Totalcar-Oldtimer Sokadalomra regisztrálók számára mostantól kezdve szabad a gazda egészen augusztus 26-ig, amikor is minden regisztrációt lezárunk, ha megteltek a szabad helyek, ha nem.

FIGYELEM! Minden Totalcar-Oldtimer Sokadalom résztvevőnek regisztrálnia kell, erre azért van szükség, mert a parkoló kapacitása véges és mi nem kivételezünk: egyforma jó helyet szeretnénk biztosítani mindenkinek. Aki ezen felül 5000 forint ellenében fel szeretne hajtani a Hungaroringre, az a regisztrációs e-mailben ezt külön jelezze.

Arról, hogy mi mindent találhat az idei második Totalcar-Hungaroring Pályanapon itt olvashat bővebben.

A másfél ill. négyórás vezetéstechnikai tréningre (15 ill. 24 ezer Ft) itt, a Vezetéstechnikai Centrum regisztrációs oldalán lehet jelentkezni. Senki ne feledja el megadni a pólóméretét, a Hungaroring bejáratánál található regisztrációs központban pólót kap!

A szombati- és vasárnapi napon egyaránt 25 ezer forint ellenében tölthet el boldog, felhőtlen csapatással mindenki 4x25 percet az ország egyetlen Forma-1-es pályáján, aki elküldi regisztrációs e-mailjét.

Amit az e-mailnek tartalmaznia kell: - sofőr neve, pólómérete, autó típusa, rendszáma (ha van, ha nincs, akkor egyéb, egyedi azonosítója) ill. azt, hogy a szombati vagy a a vasárnapi napra jelentkeznek-e.

Minden regisztráltnak visszaigazoló e-mailt küldünk! Aki ezt az e-mailt megkapta, az a szombati ill. vasárnapi napon a Hungaroring bejáratánál felállított regisztrációs központban fizet be ill. veszi át matricáját (és rajtszámát) valamint ajándékát. Ezek után hajthat be a paddock ill. az Old- youngtimer parkoló területére.

Ugyanitt lehet transzpondert bérelni az időméréshez (1500 Ft) ill. boxot (10 000 Ft/nap).

Célszerű, ha mindenki, aki a pályára hajt, az magával hozza a kitöltött felelőségvállalási nyilatkozatot. A Totalcar Oldtimer Sokadalom résztvevőié itt vannak, a pályanap résztvevői pedig itt. Érdemes átböngészni az alapvető szabályokat is, a tudás hatalom!

A látogatók számára az alsó, nagy parkoló lesz nyitva, őket a biztonsági őrök egyenesen ide terelik.

És most a fekete leves:

Aki Totalcar-Oldtimer Sokadalomra jelentkezne, az itt megteheti (augusztus 26-ig ill. amíg van hely).
Aki a vezetéstechnikai tréningre jelentkezne, az ide kattintson (augusztus 26-ig ill. amíg van hely).
Aki pedig a szombati és/vagy vasárnapi, 4x25 perces pályanapra jelentkezne, az itt tegye meg (ne feledje feltüntetni, hogy melyik napra!) ma (augusztus 21) 12:00-ig!

A következő regisztrációs kapu holnap (augusztus 22, csütörtök) 13:00-17:00 között lesz nyitva.

Hajrá!

Kérdése van? Itt választ kaphat rá!

Fű, ez kemény volt, a mai regisztrációs kör letelt, maradt még hely (szerencsére), találkozunk holnap. A Totalcar Oldtimer Sokadalom résztvevői továbbra is regisztrálhatnak.

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.