Pályanap: 2. regisztrációs kör és némi infó

Totalcar-Hungaroring Pályanap IV.

2013.08.22. 13:00

Tegnap szépen belecsaptunk a lecsóba, azt meg kell hagyni. A két óra alatt - amennyi ideig a regisztrációs kapu nyitva állt a pályanaposok előtt - a szombati nap szinte megtelt (csupán 2-3 szabad helyünk maradt), a vasárnap több, mint a felén áll és a Totalcar-Oldtimer Sokadalom résztvevői is jönnek hosszú, tömött sorokban.

Közben zajlanak az utolsó simítások és egyeztetések a Hungaroring maximálisan készséges csapatával, gőzerővel dolgoznak a pólógyártóink, hogy ezúttal a kis üzletünkben végre pólót is árulhassunk, nyomódnak a matricák, izzítja a szerkocsit a katasztrófavédelmis brigád és persze idegesek vagyunk, megpróbálunk mindenre gondolni, ami csak ilyenkor felmerülhet.

Megállító- és irányítótáblák, transzponderek, boxbérlés, látogatók- és résztvevők elhelyezése, volt itt minden, a lényeg azonban a következő.

Regisztráció menete a IV. Totalcar-Hungaroring Pályanapon

Mindenki, aki regisztrált résztvevő (azaz a Sokadalomra vagy a szombati/vasárnapi csapatásra ill. a vezetéstechnikai tréningre regisztrált) leparkol a kapu előtti parkolóban vagy kicsit feljebb, a MOL-benzinkút alattiban. Ezek után gyalogosan bejön a regisztrációs központba (közvetlenül a bejárat mellett jobbra, ki lesz táblázva), ahol befizet, megkapja a belépésre feljogosító matricát, rajtszámot (pályanaposok) és az ajándék pólót. A vezetéstechnikai tréningen résztvevők be kell, hogy mutassák a tanpály számlájára való átutalás igazolását!
Ugyanitt lehet transzpondert- és boxot bérelni a pályanap idejére (a Sokadalom pályahasználata alatt nem lehetséges a transzponderbérlés, mivel szigorúan NEM versenycéllal hatjhatnak a pályára a résztvevők). Ezek után a matricát a szélvédő sarkába fel kell ragasztani és csak ezzel hajthatnak be a regisztrált résztvevők a sorompón át a Hungaroring területére. A matrica könnyedén eltávolítható, a rajtszám pedig csak egy egyszerű lap lesz, nem öntapadós, ezt az ajtóra/oldalablakra kell felragasztani (elég odabent, a paddockban).
A látogatók számára a főbejárat melletti kapu lesz megnyitva, ezen keresztül jutnak a látogatói parkolóba, melynek egyik részén az OKF-bemutatója is zajlik majd, naponta kétszer. A térkép sokat segít, böngésszék.
Azok a motorosok, akik látogatóként érkeznek és igénylik vagy jelzik, használhatják a paddock alatti halszálka-parkolót, utóbbi van kijelölve a vezetéstechnikai tréningen résztvevők számára is. Minden ki lesz táblázva, érthetően.

Amely látogató a nap folyamán igénybe venné Novoth Tibi autódiagnosztánk szolgáltatásait, az jelezze a parkolóőrnek és a vizsgálat után ugyanúgy álljon vissza a látogatói parkolóba. Kényelmetlennek tűnik, de kérem, tartsa mindenki szem előtt, hogy a paddock-béli tumultus elkerülése a cél, így is nagyon sok jármű kerül ott elhelyezésre.

Érdemes figyelni partnereink Facebook-oldalát, hiszen tudjuk, hogy játékokkal készülnek a pályanap idejére, autóztatást és egyéb dolgokat lehet nyerni. De ezekre - jó eséllyel - helyben is lesz mód.

Jöjjön a család, jöjjenek az autók, érdemes lesz. Most pedig hess, regisztrálni, van még pár hely kiadó, itt, a jobb oldalon felül lehet még, egészen ma 17:00-ig!

Kérdése van? Itt választ kaphat rá!

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot