Ahol mindenki jól érzi magát

2013.08.31. 19:12

Lassan elindulnak az utolsó körök is, fárasztó nap volt, de a szó legjobb értelmében.

Novoth Tibi szüntelenül diagnosztizált öreg 360-as Volvót, tuning Alfát, de hétköznapi Volkswagen Polót is. Volt szerelés is: a Shitgunról leesett a direktszűrő, Sipos úrnak a gázbovdenje szőrösödött ki. Karotta boldog, a Hangyász ment, és nem is akárhogy. Sőt, a Totalcar flotta legfrissebb tagja, az SR Hacsi is megtette első köreit a Hungaroringen.

A Time Attackosok, ha épp nem a pályán voltak, rendszerint az eredménytáblát bújták, többen két perc körüli időt autóztak. Volt nagy füstfelhő is, szerencsére csak a katasztrófavédelmi bemutatóról jött. A Hungaroring VIP-t elfoglalták a gyerekek, kész álomvilágot épített a Citroen. A mi lányaink is pakolnak már, de senki ne aggódjon, aki ma nem jutott el a vásárlásig: totalcaros pólókat és pulcsikat holnap is lehet még kapni. Üvöltő motorok a lemenő nap fényében, nincs is ennél szebb? Holnap folytatjuk, várunk mindenkit szeretettel!

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.