Reggel irány a vezetéstechnikai tréning!

2013.08.31. 23:09

Bár az online regisztrációnak már vége, a helyszínen még lehet jelentkezni a Pályanap alatt folyamatosan zajló vezetéstechnikai tréningekre. Aki vasárnap kora reggel érkezik a Hungaroringre, nagy eséllyel bejut a négy csoport valamelyikébe.

Az árakat a Pályanap alkalmával levitték a szervezők, így a másfélórás tréning ára tizenötezer forint, a négyórásé huszonnégyezer forint. Ennyiért igazán hasznos tudás szerezhető, de akinek bátorításra van szüksége, nézze meg Sipos úr videóit a tréningről és egész biztosan megjön a kedve.

Tehát akkor: holnap reggel, azaz a negyedik Totalcar Pályanap második napján irány a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum a Hungaroringen. A fennmaradt helyek érkezési ütemben fogynak, regisztráció a helyszínen.

Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.