Újra miénk a pálya!

2013.08.31. 16:40

Nem csak a régi autókra csorgathatják a nyálukat, akik ma kilátogatnak a Totalcar Pályanapra a Hungaroringre. Más egyéb új autók mellett a Mercedes magyarországi importőre kihozott egy példányt a most bemutatott S-osztályból. Egy 350 Bluetec dízelt. Rézmányi Balázs ki is használta az alkalmat, és lőtt néhány képet róla. Íme:

Ami a szerkesztőségi flottát illeti, időközben Karotta is megérkezett a Hangyásszal, a Fospisztoly  és a Sivatagi patkány üvöltenek és sűvítenek gazdáik legnagyobb örömére, akárcsak Prokee zombi-Trabantja. Egyedül a Becsületesneppernek akad egy kis hűtési problémája, ezért áll a hűtővíz a boxban. Porschék, Hacsirokuk, Lotusok, Ur-Quattro állnak a sorukra várva. Érdemes még kijönni ma is, még csak a körök felénél járunk. Jöhet a család is, élvezni fogják!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.