Az ország leggyorsabb autói

2013.09.01. 15:53

A Totalcar Pályanap szombati résztvevői között helyet kaptak a Magyar Time Attack tagjai is. A rutinos pályára járók komoly és drága autókkal szép időket mentek a Hungaroringen. Nem voltak ritkák a két perc körüli körök sem, sőt Árvai Imre egy Nissan GTR-rel 1:58:001-es időt ment. Ezzel ő volt a leggyorsabb. A legjobb sofőrökkel is megesik, hogy nem úgy jön ki a lépés, ahogy kéne,  a tegnapi utolsó menetben egy Nissan 350Z sodródott a szalagkorlátra. Ezt leszámítva reméljük, jól érezték magukat a Pályanapon a Time Attackos résztvevők. Nekünk és a látogatóknak is nagy élmény volt olyan több száz lóerős autókat látni a pályán, mint a Honda NSX, a Porsche 911 Carrera S2, a Nissan GTR, a Catherham Super 7 S3, vagy a Toyota Celica GT Four.

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.