Elhagyott fékbetétek és további programok

2013.09.01. 14:00

Fogynak a fékek. Előző menetben a Shitgun szorult hátsófék utánpótlásra, most a Becsületesnepper BMW-je. Pista és Bandi kegyeltje azóta már rendbe is lett téve, és vissza is tért a pályára, de a BMW további mai programja még kétséges. Sőt, valószínűleg a Neppernek mára ennyi volt a pálya. Igaz, Hosszú félig az autó alatt van, és a remény hal meg utoljára.

A Pályanap továbbra sem csak az autókról szól: az Országos Tűzmegelőzési Bizottságnál rajzolnak a gyerekek, van, ahol arcot festenek, a Continentalnál csocsózni lehet. És azok a csodaszép hoszteszlányok... Karotta és Powered Áki benzint töltenek, nemsokára a Hangyász is felmegy a Ringre. A BMW-nél perceken belül sorsolás, hogy ki ülhet be Walter Csabi mellé. Lesz még sok móka és kacagás, a program este hétig tart!

 
Bitframe BMW Capriolo Citroën
Continental Dension Ford
Hungaroring Honda Mazda Motul
MTM Nissan OKF Tanpálya
SimTechsRacing Time Attack Shimano Toyota
Peugeot

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.