Pályanapi összegzés: képek és eredmények

2014.06.10. 14:58

Egy-egy rendezvény sikerességét manapság csak és kizárólag a befolyt hasznon keresztül szokták mérni. Ebben az esetben sajnos nem állunk túl jól, mert eddig egyetlen ilyen pályanapunkból sem épített magának üvegpalotát a Totalcar, sőt, még csak egy vödör alkatrészt sem vásároltunk rajta magunknak sosem.

Mégis ismét úgy estünk ágyba szombaton éjfél után, hogy helló, ezt valahogy csak összelapátoltuk megint. Annak ellenére, hogy aznap kiszakadt a rendezvényzsák, annak ellenére, hogy a vártnál kevesebben jöttek el és annak ellenére, hogy egy hosszú, meleg hétvége első napján volt mindez. Mert tudtuk, hogy aki eljött, az nem bánta meg.

Legalábbis az eddigi reakciók pozitívak voltak és a nap folyamán mi sem éreztük, hogy akár csak egy pillanatra is megakadt volna a gépezet. Minden úgy működött, ahogy kellett. Folyamatosan pörgették a programot partnereink, mindenki iszonyatosan kitett magáért, szinte nem volt olyan sarka a Hungaroringnek, ahol ne történt volna valami érdekes.

Persze voltak gondjaink, kisebb-nagyobb szögelés-szerelés ment egész nap, de szegény pórult járt Sipos úron kívül mindenki autózott eleget. Külön beszámolóink természetesen készülnek majd, addig azonban itt van egy rakás kép, melyet köszönünk mindenkinek, aki beküldte őket. És nemsokára elkészül az egész napos live stream válogatása is annak, akinek sok ideje van éppen.

És persze az időeredmények, letölthető formában.

1. menet:I. csoport, II. csoport, III. csoport, IV. csoport

2. menet: I. csoport, II. csoport, III. csoport, IV. csoport

3. menet: I. csoport, II. csoport, III. csoport, IV. csoport

4. menet: I. csoport, II. csoport, III. csoport, IV. csoport

Open pitlane-session.

Köszönjük, hogy eljöttetek, köszönjük a sok mosolyt, vállveregetést és biztatást, ami ránk fér manapság és köszönjük a sok csodálatos gépet, melyeket elhoztatok és nem sajnáltátok megmutatni kicsinek-nagynak. Ti vagytok a legjobb közönség!

Hungaroring Tanpálya Capriolo Katasztrófavédelem
Nissan Mercedes Benz Vespa Continental Motul Citroen Peugeot autoglym Makita Renault ssangyong suzuki Bitframe Bitframe Powerflex Isuzu Burn