Egy kondorosi testnevelő tanáré lett a Mazda2 nyereményautó

2009.05.04. 21:32

Kellett is nekem Kondorosi kormánybiztost emlegetni, hamarosan újra felbukkant: a Szombat esti láz nyereményautóját nem más nyerte, mint egy kondorosi tornatanár! Kaliczka Lászlónak szeretettel gratulálunk, főleg, hogy eddig német és francia autókban utazott. Meg persze tegye fel a kezét, aki ne venne át Ördög Nóritól egy bármilyen autót.

Budapest, 2009. április 27. Átadásra került az RTL Klub népszerű táncos szórakoztató műsora, a „Szombat Esti Láz” nézői között kisorsolt fődíja, egy új, 1,3 literes, zöld Mazda2. A szerencsés nyertes a Mazda budaörsi márkakereskedésében vehette át nyereményautóját Ördög Nórától, a műsor háziasszonyától és Együd Tibortól, a Mazda Motor Hungary ügyvezető igazgatójától.

A nyereményjátékban az vehetett részt, aki a tavaly decemberi műsor idején sms-ben szavazott kedvenc táncos párjára. A nyereményjáték záró időpontjáig több mint félmillió szavazat érkezett, ezek közül sorsolták ki a fődíj birtokosát.

A nyereményautó egy kondorosi testnevelő tanár, Kaliczka László tulajdonába került.

„A műsor nagy részét figyelemmel követtem és a Mazda2 már a kezdetektől felkeltette érdeklődésemet, mivel korábban nem ismertem a modellt. Szavazataimat viszont leginkább az motiválta, hogy nagyon drukkoltam a Katus-Molnár párosnak, és végül ők győztek.” − mondta a nyertes. „Nagyon meglepődtem, mikor felhívtak, hogy én nyertem meg a Mazda2-t. Elsősorban a színe és a külső megjelenése tetszik benne legjobban, de kényelme és felszereltsége is első osztályú. Korábban a családban német és francia gyártmányú autókat használtunk, a Mazda2-t műszakilag még csak most kezdem megismerni, de eddigi tapasztalataim alapján felveszi velük a versenyt. Az autót leginkább munkába járásra, bevásárlásra, lakóhelyem környékén fogom használni, de kisebb-nagyobb kirándulásokra is alkalmas lehet.”