VIP jegyek a Forma-1-re – hátrányos helyzetű gyerekeknek

2009.07.28. 14:57

A Porsche Szuperkupa versenyzőjétől, Will Langhorne-tól vehették át a VIP-boxba szóló tiszteletjegyeiket a Tudor Alapítvány tehetséggondozó műhelyeibe járó gyerekek.  A Magyar Nagydíjra szóló meghívás a Global Funds for Children (GFC) közvetítésével érkezett a nehéz körülmények között élő általános iskolás gyerekek tehetséggondozásával foglalkozó Tudor Alapítványhoz, mely a GFC legutóbbi pályázatán jelentős támogatást nyert a műhelyekben folyó angol nyelvoktatáshoz.


Az autóversenyző nagylelkű gesztusának köszönhetően osszesen het csepeli, józsefvárosi és  szombathelyi tudoros (a Józsefvárosi Tudor Műhely vezetőjének kíséretében) a VIP box-ból izgulhatta végig a szombati versenyt es a vasárnapi döntőt, es kozelrol is megnezhettek a versenyautokat. Egy bizonyos: lesz miről mesélniük szeptemberben az osztálytársaknak...


A 2000-ben létrejött Tudor Alapítvány négy tehetséggondozó műhelyében több mint 60 általános iskolás gyerek útját egyengeti. A rendszeres délutáni foglalkozások mellett kulturális programokat, kirándulásokat szerveznek. Idén augusztusban Szigligeten rendezik meg a hagyományos Tudor-tábort. Az alapítvány minden segítséget köszönettel fogad.