Porsche kulcs alakú 4 gigás pendrive, csak most, csak önöknek

2009.11.13. 14:26

A Porsche Hungária messze nem csak autóértékesítéssel foglalkozik, hitelezi a kocsikat, biztosítja őket – mint közvetítő. Abból az alkalomból ültették le az újságírókat, hogy megismertessék őket az online biztosítóváltással és kötelező biztosításkötéssel.

Létrehozták a porschebroker.hu weboldat, ahol az ügyfél átkötheti, megkötheti biztosítását. Most, az induláskor még nyerni is lehet: minden nap a leggyorsabban végző online szerződő ajándékot kap, és a december 7-ig náluk szerződők között kisorsolnak egy SEAT Ibizát.

A sajtóanyagban a fentieken kívül más érdekes információt is találtunk, ezeket megosztjuk a kedves olvasóval. Érdemes, mert lehet nyerni egy Porsche kulcsnak kinéző, 4 GB kapacitású pendrive-ot.

Íme, a sajtóközlemény érdekesebb részei, kigyűjtve:

...

A Porsche Biztosítási Alkusz Kft. tevékenységét 1997. január 1-jén kezdte meg az ausztriai Porsche Bank AG és a magyarországi Porsche Bank Zrt. közös vállalataként.
Tevékenységünk elsődleges célja, hogy a Porsche Konszern magyarországi hálózatában értékesített Volkswagen, Skoda, SEAT, Audi új és használt gépjárművekre közvetítsünk kedvező kondíciójú casco- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéseket, valamint kiszolgáljuk a márkakereskedések egyéb (vagyon-, gépjármű- és felelősségbiztosítási, illetve kárrendezési) biztosításszakmai igényét.

...

Ezen a ponton a sajtóanyag felhívja a figyelmet egy változásra, amely – kivételesen, nyomokban – ügyfélbarát elemeket is tartalmazhat. Íme:

Az új törvény több helyen is módosította a jelenlegi rendszert, és vannak közötte egyértelműen ügyfélbarát változtatások:
1) Többek között a 60 napos díjhalasztás, amely kapcsán csak 2010.
március 1-től büntethetik a rendőrök díjfizetés hiányában az autósokat.
2) Ugyancsak ügyfélbarát változásként említhetjük meg, hogy a
kártörténeti igazolás beszerzéséig a biztosítók az ügyfél
nyilatkozatának megfelelő besorolással tartják nyilván a KGFB
szerződéseket.

És végül a nyereményjáték felívása:

Porsche Futam
Élmény lesz a kötelező biztosítás!

A Porsche Alkusz új szereplője az online biztosításközvetítő piacnak. Bevezető kampányunkat egy olyan versennyel kötöttük össze, melynek lényege pontosan az, hogy a kötelező biztosítás ne csak egy kalkulációs folyamat, egy kényszerű döntési helyzet legyen az év vége előtt, hanem egy izgalmas, nyereményekkel teli verseny, amelyen az ügyfelek csak nyerhetnek.

Porsche Futam elnevezésű versenyünkben 2009. november 2-től 2009. december 7-én éjfélig naponta mérjük az online kötelező biztosítást kötő ügyfelek kötésének idejét, így a napi versenyeken a három leggyorsabb biztosítást kötő regisztráló garantált ajándékot kap. Egy ún. élménykártyát postázunk nekik, mellyel összesen közel 100 élmény-ajándék közül választhatnak szabadon (vacsora, sziklamászás, wellness-ajándék, masszázs, sportolási lehetőség). Mindemellett az összes nálunk kötő ügyfél esélyt kap, hogy heti ajándékokat is nyerhessen, vagy akár a végső sorsoláson a fődíjat is elvigye, amely egy SEAT Ibiza 1.4 Reference Trio személygépkocsi.

A részletes feltételekről, játékszabályról és nyereményeinkről a www.porschebroker.hu internetes oldalon tájékozódhatnak.

Mi pedig ennyit tettünk hozzá, hogy a kedves olvasónak szereztünk egy Porsche kulcs formájú, 4GB űrméretű pendrivet, sajóanyagtalanítva. Az kapja, aki először bekommenteli a helyes választ a következő kérdésre:

Mi a régi kormányrendelet és az új törvény száma?