A balkormányosak nem égnek le!

2010.02.07. 12:16

A következő emailt kaptuk a Honda Hungarytől. Mivel közérdekű információt tartalmaz, le is hozzuk. A visszahívásról szóló hírt már update-eltük, de hátha az első látogatóknak nem ment át. Az üzenet lényege: pár, angliai/máltai/stb. szürkeimportos Jazz tulajdonosát leszámítva nem kell félni attól, hogy ránk gyullad a Jazz, ugyanis az "extrém körülmények között" nem tökéletes kapcsolót csak a jobbkormányos verziókba szerelték. Még egy apróság: a Jazz/City előző generációjáról van szó.

Vagyis róla:

Továbbá a City első generációjáról (figyeljük meg a kormány helyét!):

Szóval, feleslegesen ne zargassák szegény hondásokat, kedves magyarországi Honda City/Jazz-tulajok, nem fog kigyulladni. Még extrém körülmények között sem.

Tisztelt Partnerünk!

Egy kéréssel fordulunk Önhöz.

Bizonyára Ön is figyelemmel kíséri a közelmúltban meghirdetett nemzetközi visszahívási kampányokat, köztük a Honda Jazz és City modelljeit érintő híreket.

Mivel hazánkban is népszerű modellekről van szó, így számos ügyfélben merültek fel az esetleges problémával és a visszahívással kapcsolatban kérdések, sőt több esetben aggodalmukat is kifejezték a tulajdonosok.

Kérjük, hogy amennyiben Önök is közzétettek vagy közétesznek híranyagot a Honda Jazz és City visszahívásáról, abban legyenek szívesek megjelölni, hogy a kampány Európában csak és kizárólag a jobbkormányos modellekre terjed ki, így az a hazánkban forgalomba helyezett járművek egyikét sem érinti.

Mint ismeretes, a visszahívásra a 2002 - 2008 évjáratú, jobbkormányos JAZZ és CITY modellek elektromos ablakemelő kapcsolójának esetleges meghibásodása miatt van szükség. A kapcsolóba ugyanis extrém körülmények esetén víz szivároghat be, ami elektromos zárlatot, és szélsőséges esetben akár gépjárműtüzet is eredményezhet.

A Honda az Önök közvetítésével is biztosítani szeretné ügyfeleit, hogy a jövőben is a lehető legszigorúbb minőségügyi követelmények betartásával fejleszti és gyártja modelljeit, valamint igyekszik elkerülni minden olyan esetet, amely a vásárlói bizalmat a legcsekélyebb módon is negatívan befolyásolhatja.

Kérjük, hogy a híranyagot a visszahívási kampányban érintett 2002-2008 évjáratú Jazz (vagy City) fotójával legyenek szívesek illusztrálni, hogy ezáltal is elkerülhessük a nemkívánatos félreértéseket. A képek cseréjét a már megjelent cikkek esetében is nagy köszönettel vennénk. Segítségképpen mellékelünk 2 db fotót ebből a szériából.

Tisztelettel és köszönettel:

Honda Hungary Kft.