2012.02.14. 15:50

Az örök dilemma. Ha nem tiltakozunk, visszaélnek a nevünkkel. Ha tiltakozunk, hírverést csinálunk nekik. Íme:

Elhatárolódás

Nemrégiben tudomásunkra jutott, hogy egy közösségi oldalon megjelent az Auto the Partner Club prezentációja magyar kísérőszöveggel, melyben tudtunkon kívül szerepeltették a Volkswagen márkát.

Az importőr Porsche Hungaria Kft. és a Volkswagen márkakereskedések nem állnak kapcsolatban sem az Auto the Partner Clubbal, sem pedig a New Millennium Centre Ltd-vel, és teljes mértékben elhatárolódnak a nevezett személyek és partnereik üzleti tevékenységétől.

Ezúton szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy aki az Auto the Partner Club, a New Millennium Centre Ltd. vagy a partnereik által hirdetett tevékenységben részt vesz, az saját felelősségére cselekszik és sem az importőrt, sem pedig a Volkswagen márkát vagy márkakereskedéseit nem terhelik az ebből eredő következmények.

A Volkswagen márka logója, design elemei és feliratai védjegyoltalom alatt állnak, az engedély nélküli, illetve az üzleti tisztességet sértő használatuk akár jogi felelősségre vonást is maga után vonhat.

Budapest, 2012. 02. 14.

Porsche Hungaria Kft.