Átvette Audi A3 Limousine-ját az első magyar vásárló az Audi Hungariánál

2013.11.04. 15:42
0 hozzászólás

Győr, 2013. november 4. – A teljes egészében Győrben készült Audi A3 Limousine első magyar vásárlója átvette autóját az Audi Hungariánál.

Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató és Radnóti Zoltán, a Porsche Győr igazgatója a mai napon adták át Tóth Hajnalkának új Amalfi fehér limuzinja kulcsát. Az autó 2.0 TDI (150 LE) motorral és sokrétű extrákkal felszerelt, mint például Audi Sound System, MMI Radio, Bluetooth, LED-fénytechnika és Xenon Plus fényszórók.  


„Örülök, hogy a  mai napon az első magyar A3 Limousine vásárlót köszönthetem itt“ – mondta Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató. „Ez csak egy erős csapattal és egy hatékony gyárral lehetséges. Ezzel a modellel az Audi az egyik legnagyobb globális piaci szegmensben, a prémium-kompakt osztályban jelenik meg. Biztos vagyok benne, hogy az autó Magyarországon is számos vásárlóra talál majd.”


Az Audi A3 Limousine formavilága az Audi sportosan elegáns karakterét képviseli. A dinamikus négyajtós az A3 modellsorozat valamennyi erősségét egyesíti a könnyűépítésnek köszönhető alacsony tömegtől, az erős és nagy hatékonyságú hajtásrendszerekig. Emellett a modell számos high-end infotainment-berendezést és vezetést támogató rendszert kínál- ilyenek például az autóba integrált Audi connect internet szolgáltatások, az Audi side assist vagy az Audi active lane assist.A győri székhelyű AUDI HUNGARIA MOTOR Kft., az Audi- konszern tagja, az Audi- és Volkswagen-konszern egyik központi motorszállítója. Győrben szerelik össze az Audi TT Coupé és TT Roadster sportautókat. 2013 júniusában kezdődött az A3 Limousine sorozatgyártása, amelynek teljes gyártási folyamata Győrben valósul meg. 2006 óta az Audi Hungaria számos alumínium karosszériaelemet szállít az Audi R8-hoz. 2012-ben a vállalatnál 1 915 567 motor és 33 553 jármű készült. Az Audi Hungaria évek óta Magyarország egyik legnagyobb árbevételű vállalata, és az ország legnagyobb exportőreinek egyike.

A motorgyártás és járműszerelde teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyárrá bővült: présüzem, karosszériaüzem, lakkozó, járműszerelde épült. A vállalat több mint 900 millió eurót fordított a gyár bővítésére és ezzel 2 100 új munkahelyet hozott létre.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.