Shell Hungary Truck Fest a Hungaroringen

2015.05.06. 11:44

A Shell lett a Hungaroringen megrendezésre kerülő FIA European Truck Racing Championship kamionos Európa-bajnokság és a Hungary Truck Fest névadó szponzora.

A Truck Race Promotion, a FIA European Truck Racing Championship 2015. szeptember 5-6-ai magyar fordulójának rendezője örömmel jelenti be, hogy a hétvégi verseny névadó szponzora a Shell lett. Mivel a nívós kamionos versenysorozat 25 év után most először tér vissza a Hungaroringre, egész hétvégén át tartó ünnepségsorozat várható a Shell Hungary Truck Fest rendezvényen.

A kategória legmagasabban jegyzett versenye a motorsportok igazán extrém és látványos fajtája, amelyben kiváló specifikációjú, 1000 lóerős kamionok vívnak kemény csatát, kereket keréknek vetve a győzelemért. A kiváló teljesítményű versenygépek sebessége, hangja és látványa minden alkalommal elbűvöli a közönség minden korosztályát, és várhatóan nagy sikert fog aratni a magyar közönség köreiben a sorozat legutóbbi látogatása után majdnem negyed évszázaddal.

Az esemény a Shell támogatásának köszönhetően olyan szintű jegyárakat tud biztosítani, amely a lehető legtöbb ember számára teszi elérhetővé a kamionversenyek hangulatának megismerését családbarát környezetben. Az egyéb szórakozási lehetőségek esetében pedig külön házigazda fogja biztosítani, hogy mind a pályán, mind azon kívül pörgősek legyenek az események. A jegyek elővételben kedvezményes áron kaphatóak. A nap jegy már 4900 ft-tól a hétvégi jegy már 6900 Ft-tól valamint a családi jegy már 9900 Ft-tól elérhető most.

Szeptember 5-én este a Hungaroringen ad koncertet az ünnepelt magyar énekes, Ákos. A koncert a Shell Hungary Truck Fest hétvégi, azaz a 6900 Ft-os jegy minden tulajdonosának ingyenesen látogatható lesz.

A Shell Hungary Truck Fest eseményre szóló jegyek a Hungaroring versenypályán tartott összes fontos eseményen, többek között a 30. Forma 1 Magyar Nagydíjon és a Red Bull Air Race versenyen, valamint számos fontos magyar sporteseményen is megvásárolhatóak lesznek.

A foglalások megerősítése érdekében ajánlott elsősorban az internetes vásárlást választani az www.akos.hu és a www.gpticketshop.hu weboldalon.

Mindenkit szeretettel várunk az év leglóerősebb családi Fesztiváljára, a Shell Hungary Truck Fest-re!