Autós limbó és Ascona Grand Prix a MOTE fesztiválján

2015.07.14. 12:10
0 hozzászólás

Limbózás autóval, Ascona Grand Prix és Burnout Show – csak három autós program a XI. Hungarian Blitz Weekend programjaiból, amelyet a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete (MOTE) szervez, immáron a tizenegyedik alkalommal.

A 2015. július 17. és 19. közötti, opeles márkatalálkozót idén is a Verőcén található Csattogó völgyben rendezi meg hazánk legnagyobb opeles egyesülete, a MOTE. A háromnapos dzsemborin a megszokott programokon – például szlalomverseny, autós szépségverseny, kormánykerék célba dobó verseny – kívül megrendezik az I. Ascona Grand Prix-t, lesz például kipufogó hangnyomás mérés, hengerfej hajító és alkatrész felismerő verseny, valamint Burnout Show is. A több mint egy tucat program közül kiemelkedik az autós limbó, melynek lényege, hogy minél lejjebb kerüljön az autó – például a gumiban lévő levegő kiengedésével, vagy az autó megtöltésével minél több és nehezebb emberrel.

Az Opel Magyarország a helyszínen bemutatja új autóit, emellett tíz opeles klub is bemutatkozik.

Biró Gellért, a MOTE elnöke szerint idén céljuk megdönteni a tavalyi fél ezres látogatószámot, „amelyre minden esély megvan a korábbiaktól eltérő színes program kavalkádnak köszönhetően”.

A MOTE 2005-ben indította útjára az ország legnagyobb Opel találkozó sorozatát, a Hungarian Blitz Weekendet, azzal a céllal, hogy a több száz hazai márkabarát egy felejthetetlen hétvégét tölthessen együtt. Az elmúlt évtizedben a rendezvény az ország minden régióját bejárta, a Balatontól egészen Debrecenig.

Bővebb információ: http://blitz-weekend.hu/