Autócsodák egy helyen: Oldtimer Premier

2017.04.21. 06:08

Bár az elmúlt napokban kissé elbizonytalanodtunk, de itt a tavasz, és ilyenkor beindulnak az autós programok. A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub az idén is megszervezi az Oldtimer Premiert Biatorbágyon, a Premier Outletben. A belépés ingyenes, ahogy eddig is az volt.

Az időpont most szombat, azaz április 22. Akinek a fejében megszólalt a vészcsengő, hogy ezen a napon van a Parkoló Parádé is, az nyugodjon meg: az Oldtimer Premier már délelőtt elkezdődik (hivatalosan 10-kor), szóval innen még lazán átér az egész család délután a Hungexpóra. Aki ki szeretné állítani a 25 évnél idősebb autóját, és az nem OT-rendszámos, mindenképp érdemes regisztrálnia az autóját az Oldtimer Premier honlapján, amilyen gyorsan csak lehet!

Veterán járművek találkozója és egy kis jótékonykodás

oldtimer premier 2016-66


Április 22-én, szombaton nosztalgiában lehet részünk, ugyanis a kicsik és nagyok örömére ismét veterán járművek sorakoznak fel Biatorbágyon. A belépés ingyenes, a kuriózumnak számító autócsodák mellett lufihajtogatással, ugrálóvárral és arcfestéssel várják a szervezők az érdeklődőket a Premier Outletben.

Idén tavasszal is felvonulnak a veterán és youngtimer járművek a Premier Outletben. A korhű autócsodák egy egész napos rendezvény keretein belül sorakoznak fel Biatorbágyon. A látogatók nem csak megnézhetik, hanem fotózkodhatnak, és a tulajdonos jelenlétében akár bele is ülhetnek a nekik tetsző járgányokba. A legkülönlegesebb járművek tulajdonosai pedig különdíjjal is hazatérhetnek.

A kellemest a hasznossal! Az egész család jól érezheti magát. Míg az apák a régi korokat felidéző járművek mesés világát élvezik, addig az anyák és a gyerekek különböző programokkal, vásárlással üthetik el az idejüket.

oldtimer premier 2016-63

A veterán járművek mustrája mellett alkalom nyílik a jótékonykodásra is, mivel az Oldtimer rendezvény idén is egybeesik az Adok Kapok Napok indulásával. Így a régi korokat idéző járművek csodálása mellett tehetünk is egy jó ügy érdekében: nehéz helyzetben élő családoknak segíthetünk minőségi ruha- és játékadományokkal, sportszerekkel.

Hozd el használt, de még jó állapotú ruháidat, cipőidet április 22-én a Premier Outletben található Adománygyűjtő Pontba, hogy az összegyűlt ruhákat az Ökumenikus Segélyszervezet megfelelő helyre juttathassa el.

oldtimer premier 2016-13

Az érdeklődők, a veterán járműveket április 22-én 08 órától 17 óráig tekinthetik meg a Premier Outletben. Gyere el, és gyönyörködj az oldtimer és a youngtimer autókban, motorokban!

Részletes program, regisztráció:

http://www.oldtimerpremier.hu/