Tetováltass ingyen!

2017.06.29. 10:39

INGYENES…

a mai világban szinte már semmi sem az, de a Scania ez alól kivételt tesz. A Renegade Tattoo közreműködésével tőlünk valóban ingyen kapsz egy tetszőleges Scania tetoválást. Hogy melyiket választod az alábbi szimbólumok közül, az már csak rajtad múlik.

image

"Párom kamionos és Scaniát vezetett, amikor megismertem. Ez a pillanat jut mindig eszembe, mikor ránézek a tetoválásomra" - Sági Rebeka.

A svéd Scania hosszú távon megerősíti pozícióját a világ tehergépjármű gyártó cégei között, és nincs még egy olyan teremtmény, amely több mint 100 éve szimbolizálná a márkát. Ez a lény az oroszlán és sas keverékéből született Griff. Az oroszlán szimbolizálja az állatok királyát, a sas pedig az összes madárfaj ura. A tekintélyes Griff a Scania márka rajongói szemében több mint egy szimbólumot.

A Griff az erőt, az elhivatottságot és a bátorságot szimbolizálja. Éppen ezért sok ember világszerte úgy döntött, hogy magára tetováltatja ezt a mitológiai teremtést. Mi a Scania Hungária Kft-nél nagyra értékeljük ezeket a rajongókat, és őszintén örülünk, hogy a Scania márka, így a Griff nem csak ipari szimbólum, hanem valódi életstílus is.

Választható minták

1498212695668

Ezen oknál fogva döntöttünk úgy, hogy a rajongóinknak ezt a tetoválást ingyen kínáljuk. Nem számít, hogy hivatásos gépkocsivezető vagy-e, vagy akár orvos, tanár, esetleg úszómester. A lelkesedésed számunkra olyannyira fontos, hogy a tetoválásod költségét mi álljuk.

image (1)

"A tetoválás folyamatosan emlékeztet az élményre, amit a Scania járművek vezetése jelentett számomra" - Halász József.

A tetoválásra a marketing@scania.hu email címre küldött levelével tudsz jelentkezni.