Krómfestés

2007.10.02. 16:03
0 hozzászólás

A csillogásában megkopott vasat, műanyagot ezzel az egyszerű technikával könnyen fel lehet frissíteni. A kapott felület jó minőségű, lakkozható, ugyanolyan tartós, mint az autófényezés. Egy apró kavicstól nem foszlik le az egész, hanem kis pötty lesz rajta, és kész. Csak egy hátránya van: 95 százalékos krómhatásnál jobb nemigen érhető el vele, soha nem lesz teljesen tükrös a felület. Tehát nem króm. Viszont szép, és a krómfestett objektum hasonlít a T 1000-es terminátorra.

A krómfestéket fényes, már előzőleg lakkozott felületre kell felvinni. A lakk száradása 3-4 nap, utána rá lehet fújni két-három réteg krómfestéket. Ez 2-3 óra alatt szárad meg, ezután át kell törölni egy mikroszálas kendővel, hogy a por lejöjjön róla. Erre jön egy vízbázisú védőréteg, hogy az utána következő oldószeres lakktól ne mattuljon be. Ez a réteg félórát szárad, ezután mehet rá bármilyen kétkomponensű autólakk.

Krómfesték és társai - megoldások galvanizálás helyett

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.