Doki telefonzűr

2002.04.09. 15:18

A Doki mindenkit üdvözöl, a száma egy számlagond miatt változott, remélhetőleg csak ideiglenesen.

Kedves Doktor Úr vagy bárki, aki olvassa!
A Doki válaszaiban fellelhető mobilszámát megtaláltam, sőt, egyszer sikerült is beszélnem vele, mert műszaki vizsgára szeretném felkészíteni az autóm, s lehet, hogy lengéscsillapító cserére is megérett már!
Most azonban, hogy konkrét időpontot szeretnék egyeztetni vele, péntek óta "a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható" szöveget hallok, bármikor is hívom (naponta kb. 10-15-ször).
Szabadságon van, megváltozott a száma, vagy egyéb ok miatt nem elérhető? Kérlek, ha nem nagy gond, válaszoljatok mailben, mert jó lenne már megejteni a szervizelést!

Köszönöm, László

A Doki termelése örvendetes módon beindult, a rovatban nyomon lehet kísérni.

Ami friss fejlemény még, hogy a korábban itt többször szerepelt száma (06 20 924 37 93) a szolgáltató kissé túlméretezett számlája miatt támadt vita okán most üzemen kívül van. (Aki ott dolgozik, segíthetne.)
Vett egy feltöltőkártyát (06 20 553 55 04), azt koptatja, amíg az eredetit helyre lehet kapálni. Vagy ez marad, most még nem világos.
A szerk.


Írja meg egy emailben, milyen autója van (márka, típus, évjárat, és ha olyan a hiba akkor motor- és alvázszám), és mik a tünetek. A kérdést továbbítjuk szakértőnknek. Ha lehet, használjon ékezeteket, és ne küldje el többször a levelet! Az egy típushoz kötődő korábbi kérdéseket, illetve a Doki válaszait a katalógusban könnyen megtalálja. Korábbi esetre visszautalva kérjük írja meg, melyik válaszban volt róla szó.

A választ postafordultával AUTÓDOKTOR rovatunkban olvashatják. Természetesen csak a problémák egy része orvosolható távgyógyításos módszerrel, mindenki maga döntse el, milyen mélységig mer bemászni a motorházba.

Bizonyos esetekben nem ajánlatos házilag bogarászni, ilyenkor természetesen telefondoktorunk is azt javasolja majd: forduljon szakszervizhez.

A totalcar telefondoktora:
Dergez Attila autószerelő, általános orvos. Javít Trabanttól japán autóktól 600-as Mercedes-ig gyakorlatilag mindent. Szíve csücske a német autók, de jöhet angol, francia, olasz, orosz, vagy akár SAAB.