Talbot kabrió üléscsere

2002.12.03. 16:04

A Peugeot 205-ét egy kis alakítással (az üléssínt átszerelve), egy ügyes kezű lakatos kb. 2 óra alatt berakja. Az alkatrész ellátás sem túl macerás, csak nem jó helyen keresed az alkatrészeket!

Kedves Doki!
Egy 1982-es Talbot Samba Cabrióm van, és nagyon szeretném, ha nem lenne olyan macerás az alkatrészellátása. A tetõ már némi utánjárással megoldva, de most üléseket kellene cserélnem benne, és érdekelne hogy a Peugeot 205-é belemegy-e komolyabb átalakítás nélkül, vagy pedig maradjak a Peugeot 104, vagy a Citroen Visa szemre hasonló ülése mellett?
Köszönettel, Ivácskovics Gergely
(2002. 07. 16.)

A 205-ét egy kis alakítással (az üléssínt átszerelve), egy ügyes kezű lakatos kb. 2 óra alatt berakja. Az alkatrész ellátás sem túl macerás, csak nem jó helyen keresed az alkatrészeket! Elég sok Talbotot javítok, és nekem is volt már mindegyik modellből pár darab. Összesen úgy 15 db. Samba három is. Keress meg, segítek!


Írja meg egy emailben, milyen autója van (márka, típus, évjárat, és ha olyan a hiba akkor motor- és alvázszám), és mik a tünetek. A kérdést továbbítjuk szakértõnknek. Ha lehet, használjon ékezeteket, és ne küldje el többször a levelet! Az egy típushoz kötõdõ korábbi kérdéseket, illetve a Doki válaszait a katalógusban könnyen megtalálja. Korábbi esetre visszautalva kérjük írja meg, melyik válaszban volt róla szó.

A választ postafordultával AUTÓDOKTOR rovatunkban olvashatják. Természetesen csak a problémák egy része orvosolható távgyógyításos módszerrel, mindenki maga döntse el, milyen mélységig mer bemászni a motorházba.

Bizonyos esetekben nem ajánlatos házilag bogarászni, ilyenkor természetesen telefondoktorunk is azt javasolja majd: forduljon szakszervizhez.

A totalcar telefondoktora:
Dergez Attila autószerelõ, általános orvos. Javít Trabanttól japán autóktól 600-as Mercedes-ig gyakorlatilag mindent. Szíve csücske a német autók, de jöhet angol, francia, olasz, orosz, vagy akár SAAB.