Hyundai fényszóró pótlása

2002.12.19. 20:18

Az USA-ból hozták be és helyezték üzembe 1992 évben. Most kitörték a jobb oldali fényszórómat. A behozatal után európai szabványú fényszórót építettek be, de nem tudom milyen márkájú autóét.

Tisztelt Doktor!
Egy 1988. évi Hyundai Excel GL gépkocsim van. Az USA-ból hozták be és helyezték üzembe 1992 évben. Most kitörték a jobb oldali fényszórómat. A behozatal után európai szabványú fényszórót építettek be, de nem tudom milyen márkájú autóét. Kérem, ha tudnak segítsenek a problémám megoldásában.
Köszönettel: Árvai Lajos
(2002. 10. 19.)

Szívesen segítek, ha látom. Vagy esetleg az is tudna valamit javasolni, aki beépítette.


Írja meg egy emailben, milyen autója van (márka, típus, évjárat, és persze ha olyan a hiba, akkor motor- és alvázszám), és mik a tünetek. A kérdést továbbítjuk szakértőnknek. Ha lehet, használjon ékezeteket, és ne küldje el többször a levelet! Az egy típushoz kötődő korábbi kérdéseket, illetve a Doki válaszait a katalógusban könnyen megtalálja. Korábbi esetre visszautalva kérjük írja meg, melyik válaszban volt róla szó.

A választ postafordultával AUTÓDOKTOR rovatunkban olvashatják. Természetesen csak a problémák egy része orvosolható távgyógyításos módszerrel, mindenki maga döntse el, milyen mélységig mer bemászni a motorházba.

Bizonyos esetekben nem ajánlatos házilag bogarászni, ilyenkor természetesen telefondoktorunk is azt javasolja majd: forduljon szakszervizhez.

A Totalcar telefondoktora:
Dergez Attila autószerelő, általános orvos. Javít Trabanttól japán autóktól600-as Mercedes-ig gyakorlatilag mindent. Szíve csücske a német autók, de jöhet angol, francia, olasz, orosz, vagy akár SAAB.