Alfa chiptuning

2003.05.26. 15:14

Állandó szélsőséges terhelésről beszélnek, illetve arról, hogy tönkreteszi a motorelektronikát.

Tisztelt Autódoktor!

Az összes chiptuninggal foglalkozó cég melegen ajánlja a termékeit, viszont az összes, az autókhoz valamennyire értő ismerősöm (autóversenyzőtől autószerelőig) azt tanácsolja, hogy semmiképpen ne vetemedjek a teljesítmény ily' módon történő növelésére.
Állandó szélsőséges terhelésről beszélnek, illetve arról, hogy tönkreteszi a motorelektronikát. Ön azt mondja, hogy megfelelően megtervezett tuning esetén ezek nem valósulnak meg. Mit jelent a megfelelően megtervezett chiptuning és melyek azok a cégek, amelyek 'jól megtervezik' az eljárást? 1.6-os 120 lovas Alfa chiptuningja megéri-e, illetve milyen egyéb eljárást javasol a nyomaték növelése érdekében?

Tisztelettel:
Ulakcsai Gábor

Kedves Gábor!

A nagyobb chiptunningal foglalkozó cégek általában megbízható eredményeket produkálnak, azonban az igazi tuning nem ez. Ahhoz bizony bele kell nyúlni a motorba. Keressen meg, megbeszéljük a részleteket.

Ficzere Miklós

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.