Escort XR3i hifi

2003.07.11. 12:46

Ha áll az autó, minden OK

Sziasztok!

Végső kétségbeesésemben és elkeseredettségemben zavarnám a doktor urat.
A történet röviden annyi, hogy van egy 1985-ös Ford XR3i kocsim (ami tudom, szar és öreg, de szeretem), amibe vettem MacAudio erősítőt és mélyládát stb. Szakszerűen beszerelve szépen működött is vagy egy hónapig.
Most viszont, amikor megy a motor "olyan" kontakthiba hangokat ad, főleg mikor gödörbe megyek, de amúgy is folyamatosan. Most voltam egy szerelőnél, aki kicserélte a generátoron a kondit (sok pénzért), de semmi változás. Az akksim elég gyenge, de az eddig is az volt. Mindenki azt mondja, hogy vegyek - szinten jó sok pénzért - egy nagy kondit, és hátha. De mi van, ha mégsem, és miért működött eddig tökéletesen? Egy másik ilyen autóban is van, és ott is jól működik.
Nem tudom, mit csináljak, mert szerelőkben már nem bízom, olyan könnyen rántanak a vállukon. Ha bármi jó ötlettel tudna szolgálni nagyon megköszönném. Ha áll az autó, minden OK. Ahogy beindítom (főleg a cd-tár használatakor), egyből jelentkezik.

D. Lajos

Kedves Lajos!

Valószínűleg korrodált a testelési pont.
Egy ennyi idős autónál célszerű a testelést is közvetlenül az akkumulátorról venni, főleg, ha nagy áramigényű zeneeszközt akarsz használni.

Ficzere Miki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.