Volvo Amazon kuplung

2003.07.22. 04:28

Van egy szépséges régi Volvo Amazonom, masszív egy jószág, használatra készült.

Kedves Doktor!

Van egy szépséges régi Volvo Amazonom, amivel egyébként nem nagyon van gondom (kivéve, hogy most totál fel kell újítatnom, veterán vizsga, stb), masszív egy jószág, használatra készült. 1968-as évjárat, 2 literes motor, hidraulikus fék...
A problémám momentán az, hogy egyik pillanatról a másikra nem tudok kuplungolni, sebességet váltani. Elfolyt a tartályból a hidraulika olaj is, de gondolom ez már következmény, és nem ok.
Ezt a tartályt egyébként már generáloztattam (tömítések), tehát nem gondolom, hogy ott folyt volna el, de valahol elfolyt. Feltöltöttem a tartályt, hogy lássam hol folyik el, de persze most már sehol, vagyis így állóhelyzetben nem.
Guruljak be az első műhelybe, vagy létezik esetleg valami gyógymód? (Barkács természetű lévén...)

Köszönöm a választ, üdvözlettel:
Káli Béla

Kedves Béla!

A veterán vizsga miatt, lehet, nem ártana beszerezni egy új munkahengert. Erre a legnagyobb esély a Volvo klubbal való kapcsolatfelvétel lehet. Keresse meg őket!

Ficzere Miklós

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.