Hifiprobléma

2003.10.06. 20:45

Szól szépen, nincs neki semmi baja, amíg a motort be nem indítom...

Hello doki!

Van nekem egy nagy problémám...
Bekerült a a VW Polo CL-embe egy pyle erősítő és egy dragster láda. Szól szépen, nincs neki semmi baja, amíg a motort be nem indítom... Onnantól kezdve mint amit elvágtak.
Az erősítő protect módba vált, és egy hang nem jön ki a ládából. Ez addig nem változik, amíg le nem állítom a motort, és újra nem indítom a fejegységet.
A tápot egy 10-es kábelen kapja az erősítő, közvetlenül az akkuról (pozitív, test). Voltam szerelőnél, bemérettem a töltést ami jónak tűnik. Azt az ajánlatot kaptam, hogy vegyek kondit vagy egy új akkut, de addig nem akarok már költeni rá, amíg nem biztos valaki abban, hogy mi a probléma, és nem oldható meg nagyobb mennyiségű pénz ráfordítása nélkül.

Segítségedet előre is köszönöm!
Patrik

Szia Patrik!

Jó lenne tudni biztosra, hogy nem tölt-e túl a generátor

!
Ilyenkor az erősítő letilthat. Lehet maga az erősítő tápja is hibás. A kábeleket le kéne ellenőrizni a csatlakozásokkal együtt, és a fejegység testét is közvetlenül levenni. Próbaképpen bele kéne tenni az erősítőt egy másik autóba.

Miki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.