Citroën ZX: MILL lámpa

2004.04.07. 15:26

Motor le/vissza esetén minden esetben elaludt a lámpa.

Tisztelt Autódoktor!

Egy Citroën ZX 1.4i tulajdonosa vagyok.
A tegnapi nap folyamán észre vettem, hogy a műszerfal jobb alsó sarkában egy narancssárga lámpa kigyulladt. Leállítottam, majd újraindítottam az autót, és a lámpa elaludt. Tovább hajtva ismét kigyulladt a lámpa, ekkor egy piros lámpánál való induláskor. Ismét megálltam, újraindítva a motort megint elaludt - most leállítás után egyből újraindítottam.
Figyelgettem, hogy mikor gyullad ki, de nem találtam szabályszerűséget. Volt amikor egyesből kettesbe váltásnál, volt hogy már tartós 50-60-as tempónál gyulladt ki. Motor le/vissza esetén minden esetben elaludt a lámpa.
A lámpán egy motor jellegű ábra van K betű szerűséggel a közepén. Sajnos nincsen könyvem az autóhoz, így nem tudtam utánanézni, hogy mi is ez. Ha van valami ötlete, kérem, ossza meg velem!

Köszönettel,
Németh Gergely

Kedves Gergely!

Ez a motordiagnosztikai lámpa. Valami hibát érzékel a számítógép.


Meg kell vizsgálni az okot. Magánban küldtem elérhetőséget, kérem, keressen meg.

Ficzere Miklós

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.