Nincs ismeretlen izzó, csak rossz boltos

2010.09.21. 10:54

Tisztelt Autódoktor !

Az lenne a kérdésem , hogy van nekem egy 93-as xr2 fiestám az lenne a gondom hogy kiégett a müszerfal világításomból 3db égő , namármost kivettem az égőket és elvittem egy autósboltba ,hogy ilyenből kellene nekem 3db , erre az eladó hogy ,ilyet nem fog tudni adni meg rendelni se ,kérdem tőle hogy akkor milyen foglalatú égők ezek hogy legalább neten utána tudnék nézni ,hogy máshól kapható-e ,de erre se tudta a választ .

Tehát az lenne a kérdés hogy milyen égők vannak és milyen foglalattal Mk3 Fiestában???

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel Gábor

Kedves Gábor!

Fejből sajnos meg nem mondom, milyen izzókat kell vásároljon, de hogy nem a megfelelő autósbolthoz fordult, az egyértelmű.

Sokféle műszerfalizzó létezik, de annyira extrém verzió, amit nem lehet beszerezni, nem nagyon van. Próbálkozzon több helyen, ha pedig midnenki csak a fejét ingatja, az alvázszámmal ballagjon el egy Ford márkaszervízbe, ők teljesen biztosan tudnak önnek adni - rendelni - ilyen izzót.

Üdvözlettel:
Autódoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.