Karcos a szélvédő. Lehet polírozni?

2010.11.15. 15:32

1998-as G Astrán az első szélvédő igen karcos. Alacsony napállásnál, esti eősben elég rossz a kilátás. Van rá lehetőség, hogy valahogy "felpolírozzák" és javuljon, vagy egyszerűbb a csere. Mármint a szélvédő csere...

Köszönettel: SziSzi

Kedves SziSzi!

Létezik erre megfelelő technológia, saját tapasztalataim szerint olyan 50-50% eredményességgel. Érdemes felkeresni egy komolyabb szélvédős műhelyt, ahol rutinjukkal nagy valószínűséggel meg tudják ítélni, érdemes-e tenni egy kísérletet.

A szélvédő cseréje egyébként nem egy borzalmasan vaskos összeg, tizenvalahányezer forintért már lehet venni szélvédőt ehhez az autóhoz, és a csere költsége is megáll nagyjából tízezer forint körül. A cserénél azonban mindig ott a lehetősége, hogy nem sikerül tökéletesen a ragasztás - így feltétlen próbálják meg először a javítást!

Üdvözlettel:
Autódoktor

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.