Mikuláscsomagot kaptam

2006.04.10. 17:22

Tisztelt Autójogász!

Véleményét kérném az alábbi üggyel kapcsolatban: A tegnapi nap folyamán "Mikuláscsomagot" találtam a kocsim ablaktörlője alatt! Érvényes parkolási jeggyel rendelkeztem, viszont nem a szélvédő mögött volt (kocsi gázpedáljánál találtam meg), gondolom, a szél lefújhatta, mert többször nyitottam és zártam a kocsit! A parkolási társaság telefonos ügyfélszolgálata úgy tájékoztatott, hogy mivel nem látható helyen volt a parkolójegy, így kénytelen vagyok pótdíjat fizetni! Ilyen esetben tényleg pótdíjfizetési kötelezettségem van?

Köszönettel:

K. László

Tisztelt K. László !

A parkolójegyet az első szélvédő üvege mögött kívülről jól látható helyen és olvasható módon kell elhelyezni. Ha a szél lefújta, nem látszik, nem megfelelő a kihelyezése, ezért sajnos nem tud mit tenni, köteles a parkolási pótdíjat kifizetni.

Tisztelettel:

Dr. Koszoru István

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.