Téli gumi és alufelni Puntora

2003.10.10. 11:02

Téli gumiból mit ajánlana?

Tisztelt Gumidoki!

Ami az új autókat illeti még elég kezdő vagyok. A 24 éves Zsigulimnál pl. nem merült fel az alufelni, vagy a téli gumi, mint téma.
Most viszont sikeresen beinvesztáltam egy új Fiat Puntoba, ezáltal a téma is aktuálissá vált. Kérdéseim: Érdemes-e alufelniket vásárolni 100.000 Ft/készlet áron? Olcsóbban nincs? Téli gumiból mit ajánlana, ha a minőség mellett továbbra sem elhanyagolható tényező az ár?

Köszönöm szépen a segítséget!
Kraius

Kedves Kraius!

Olyan általános kérdéseket tesz fel, amire nem igazán tudok válaszolni.
Ha valakinek fontos, hogy autója hogy néz ki, milyen az úttartása és még százezer forintja is van a mutatványra, annak érdemes megvenni a felnigarnitúrát. Ha nincs, akkor nem. Esetleg lehet vásárolni használtan jóval olcsóbban is felniket...
Azt, hogy Önnek az igényei és a rászánható pénzösszeg milyen kompromisszumot enged meg a téli abroncsvásárlásnál, azt egyedül Ön döntheti el. Az biztos, hogy nagyon jó minőséget talál másodmárkákból is, ráadásul a csúcsmárkáknál sokkal kedvezőbb áron.
Ezeket a kérdéseket tehát magának tegye fel...

Üdv:
Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.