175/70 R13-as gumi Astrára

2004.04.27. 14:15

A Kléber valószínűleg nem lenne rossz választás...

Hello Doki,

nyári gumit szeretnék venni F Astrámra a fenti méretből, melyiket ajánlanád?
Én egy nagyon jó minőségű gumira gondoltam, az ár annyira nem számít, mert pl. egy esetleges karambol többe kerül, mint az a kerekenként 5e Ft különbség...
Német ADAC teszten a Klébert láttam majd olyan jónak, mint egy Michelin/Pirelli gumit.

Köszi a segítséget
Robi

Kedves Robi,

Látom, már tájékozódott. Ebben a méretben is vannak különbségek gumi és gumi között

. Kinek mi a fő szempont, annak megfelelően tud dönteni a zavarbaejtően gazdag kinálatból. Nyilván, a legminőségibb termékek a prémiumkategóriás termékek, ezeknél a márkanév önmagában garantál egy magas nívót. Ez persze nem jelenti azt, hogy esetenként a másodvonalbeli termékek között nem található egy-egy jól sikerült mintázat/keverék. Ráadásul ez utóbbiak árfekvése is sokkal kellemesebb.
Kevesen gondolkodnak - sajnos - így, ahogy Ön. De valóban, a biztonság szempontjából sokkal többet ér egy kiváló gumiabroncs, mint bármilyen egyéb trükk vagy kütyü. Végülis ezen a négy tenyérnyi felületen múlik minden, ahol az autó a talajjal érintkezik és nagyon nem mindegy, hogy ez a felület milyen...
A Kléber valószínűleg nem lenne rossz választás, de döntsön Ön a benyomásai szerint!

Üdv,
Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.