Carina E-re Avensis felnije

2006.04.10. 11:43

Használtból lehet 5, maximum 6 ezer forintért jó állapotút kapni?

Kedves Gumidoki!

94-es Toyota Carina E xli-re szeretnék felnit. Kereshetek bontóban használtat, van lehetõségem olcsóbban újat venni, de csak Avensis-hez valót (98 és 03 között gyártotthoz,T22;5x100;6x14), vagy vehetek alufelnit.

Használtból lehet 5, max 6e forintért jó állapotút kapni? Alufelnit megéri egyáltalán venni? Design szempontok egy kopott fényezésû carinánál nem nagyon számítanak... Az említett Avensis felnit fel tudom majd rakni?

Köszönöm:

kissg

Kedves kissg!

A '94-es CarinaE-re feltehető az Avensis felnije, de az a kisebb ET-je miatt ki fog lógni a kaszniból. Ez tehát nem túl szerencsés megoldás.

De miért venne Avensishez valót, mikor 6-7ezer forintért vadonatújat (lásd: www.alcar.hu ) vásárolhat kifejezetten autójához? Ha csak a használhatóság a szempont, valóban felesleges drágább és sérülékenyebb alufelnit vásárolnia.

Üdv:

Gumidoki

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.